Vil du være forsøgsperson i et hjerneforskningsprojekt omhandlende psilocybin?

Vi søger raske forsøgspersoner over 18 år til en videnskabelig undersøgelse af, hvilke effekter det psykedeliske stof psilocybin har på hjernen.

Forskningsprojektet er allerede i gang, og du har mulighed for at angive, at du kunne være interesseret i at deltage som forsøgsperson.

Du vil komme til at skulle deltage i en eller flere af følgende undersøgelser, som kan foregå på forskellige dage. Tidspunkterne for undersøgelserne aftaler vi med dig.
  • PET skanning, hvor du skal ligge stille i en skanner, og hvor du får et radioaktivt stof gennem et drop i armen.
  • Magnetisk Resonans (MR) skanning, hvor du skal ligge stille i en skanner. Skanneren giver os et detaljeret billede af din hjerne.
  • Neuropsykologisk testning, hvor du skal besvare opgaver, der bl.a. viser noget om din evne til at huske. Der er altså ikke tale om en almindelig psykologsamtale.
  • Blod- og spytprøver samt evt. urin- og hårprøver. Her undersøger vi bl.a. stresshormoner og arvelige forhold.

Du vil som forsøgsperson modtage et skattepligtigt beløb for din ulejlighed.

Hvis du er interesseret i at deltage, beder vi dig udfylde spørgeskemaet nedenfor. Hvis vi ud fra din besvarelse af skemaet mener, at du egner dig til deltagelse i projektet, vil du blive kontaktet og få nærmere information, når projektet er klar til opstart. Herefter kan du tage stilling til, om du ønsker at deltage. Projektet er godkendt af Videnskabsetisk komité, og alle oplysninger vil blive behandlet med stor diskretion.

Lyder det stadig interessant for dig? Så vil vi bede dig udfylde spørgeskemaet. Klik her for at åbne det elektroniske spørgeskema.

Hvis der opstår spørgsmål, når du udfylder spørgeskemaet, er du velkommen til at kontakte projektsygeplejerske Lone Freyr, Neurobiologisk Forskningsenhed N6931, Rigshospitalet, på telefon 3545 6719/9613 (helst hverdage 9-12) eller e-mail: hjerne(a)nru.dk.